Over mij

Een foto is zo veel meer dan gewoon een plaatje. Een foto is een moment, gevangen uit de tijd. Of het nou gaat om een familieportret, een trouwfoto, een newborn fotosessie, of zelfs een simpel vakantiekiekje, een foto staat voor een verhaal, een herinnering.

Mijn naam is Charmaine Hagen, getrouwd en moeder van twee stoere jongens, woonachtig in Zwaag / Hoorn en mijn grote passie is fotograferen. Door mijn passie in te zetten leg ik jouw speciale momenten vast. Een leven kent er immers zo veel! De avonturen die we doormaken vormen ons als persoon en als gezin. Daarom is het zo belangrijk om die speciale verhalen voor eeuwig vast te leggen; een zwangerschap,  je trouwdag, de ontwikkeling van je baby naar kleuter naar tiener en je familie. Mijn doel is om jou te helpen deze unieke en dierbare momenten en gebeurtenissen voor altijd bij je te houden.

Ik ben dol op daglicht, ik fotografeer dus graag buiten! Maar met het Nederlandse weer weet je het nooit 😉 Daarom heb ik sinds 2016 een mooie fotostudio (zie hieronder voor een indruk).

Kijk dus eens rustig rond op deze website en neem vooral even contact op! 

charmainefotografieportret